1 til 1

Er du mest til individuel vejledning/coaching kan du vælge at mødes 1 til 1. Enten i mine lokaler eller i din virksomhed.

Der er mulighed for flere metoder alt afhængig af, hvad du har brug for i dit liv lige her og nu. De kan blandes –  måske ved du bare,  at du har brug for at “noget til at komme videre,  er lidt stresset, har stress symptomer, har svært ved at sove,  svært ved at få hverdagen til at slå til eller måske har du brug for at styrke dit selvværd …. Mulighederne er mange …

Du kan lære mindfulness, hvordan du får integreret nærværet i din hverdag. Du vil blive motiveret til at holde roen og hovedet klart i stressede situationer. Mindfulness instrueres efter anderkendte metoder udviklet på universitet niveau.

Naturlig hormon terapi, hvor du bliver testet for 6 forskellige hormoner. Hormonel ubalance er ikke bare et “kvinde problem” men et stigende problem for mange også mænd. Stress skaber fx store udfordringer i vores hormon balance. Koncentrationsbesvær, glemsomhed, søvnløshed, depression, pms, osteoporose, udmattelse, migræne kan alle have  grund i en hormonel ubalance

Du kan også vælge en mere traditionel coaching, hvor du arbejder med de områder du har brug for at ændre.  Måske du har brug for at skabe en bedre balance i dit liv, så du kan få adgang til du  mere overskud og energi. Eller du har lyst til at arbejde med at få et større selvværd.

o.

Comments are closed.